ACCOUNTOR SOFTWARE
Accountor
www.accountor.fi
Mara-Plan:
www.maraplan.fi
Mepco Oy
www.mepco.fi

TyövuoroVelho


TyövuoroVelho on vuonna 2002 perustettu jyväskyläläinen ohjelmistoalan yritys, joka on erikoistunut internetin kautta käytettävien työajanhallintaohjelmistojen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Palvelut tehostavat työajanhallintaa, palkkatapahtumien ilmoittamista sekä työvuorosuunnittelua suoraan netin kautta, ilman ohjelmistoasennuksia.

Yrityksemme päätuotteina ovat työvuorosuunnitteluun tarkoitettu TyövuoroVelho -ohjelmisto sekä Palkkailmo, joka on selainpohjainen työaikakirjanpidon sovellus. Molemmat ohjelmistot ovat hyviä esimerkkejä yrityksemme liike-ideasta kehittää aktiivisesti uusia ratkaisuja, joiden keskeisenä ideana on säästää yrityksen aikaa varsinaisen perustyön suorittamiseen.

Yrityksemme palveluksessa on 9 velholaista ja toimipaikat sijaitsevat Jyväskylässä ja Helsingissä.

Olemme osa Accountor-konsernia. Accountor on Pohjois-Euroopan suurin talous- ja palkkahallinnon palvelujen tuottaja, joka toimii Suomessa Accountor-toimistojen ja ohjelmistodivisioonansa kautta.


Accountor Software vastaa Accountor-konsernin ohjelmistoliiketoiminnasta. Ohjelmistodivisioonaan kuuluvat Mepco Oy, ProCountor International Oy, Pretax Plan Oy sekä TyövuoroVelho. Ryhmä tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja palveluja asiakkuuksien ja sidosryhmien hallintaan, toiminnanohjaukseen, sähköiseen taloushallintoon, palkanlaskentaan, työvuorojen suunnitteluun ja henkilöstöhallintoon.

Katso esite: Accountor Software.
Mepco Oy toimittaa ratkaisuja yritysten ja julkishallinnon asiakkuudenhallintaan, talouden- ja toiminnanohjaukseen sekä henkilöstönohjaukseen. Mepco on ansainnut Microsoftin kultakompetenssit kaikilla liiketoiminta-alueillaan. Yhtiö on nimetty neljä kertaa maailman parhaiden Microsoft Dynamics -toimittajien joukkoon. Mepcon palveluksessa on noin 140 henkilöä Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Vaasassa.

Mara-Plan on kehittänyt työvuorojen suunnitteluun ja henkilöstöresurssien hallintaan soveltuvia ohjelmistoja yhteistyössä asiakkaidensa kanssa jo yli 15 vuoden ajan. Yrityksen päätuotteena on Mara-Plan, joka on tehokas työkalu henkilöstöresurssien suunnitteluun ja hallintaan. Ohjelmistolla on jo tuhansia käyttäjiä noin 3000 asiakastoimipaikassa. Mara-Planin palveluksessa on 10 tietotekniikan ammattilaista ja toimipaikat sijaitsevat Jyväskylässä ja Helsingissä. ProCountor International Oy on johtava kotimainen sähköisen taloushallinnon ohjelmisto- ja palvelutalo. Tarjoamme asiakkaillemme Internetissä toimivan taloushallinto-ohjelmiston ja kattavat oheispalvelut yhdellä sopimuksella.